NDustrialEvents az NDustrial Studios XI. kerület könnyen megközelíthető részen, a Galvani utca-Fehérvári út-Barázda utca-Szerémi út által közrefogott ipartelepen, működő üzemek, raktárak, és irodák között található,az egykor bakelit öntésre használt IX-es blokk 1. emeletén található. Ugyanott, ahol a 3. emeleten az NDustrialStudios működik 2016 óta.

A teljes tér 1 nagy rendezvénytérből (Block9), sminkszoba/öltözőből, mosdókból és hinterland együtteséből áll. A rendezvény, öltöző és mosdók csiszolt ipari s stúdió ipari beton padlót kapott, a hinterland egy nagyobb zsírterhelést jobban bíró hidegpadlót.  A Block9 végig padlófűtéses, a kiszolgáló terek régi stílusos vasradiátorokat. Az eredeti vasablakokat felújítottuk, hőszigetelt üveget raktunk be végig. A nagy tér 4 nagy teljesítményű klímával rendelkezik, a sminkszoba és hinterland is klimatizáltak.


A férfi mosdót kivéve az összes tér természetes fényű, végig hatlamas ablakokkal. A lift nem működik. A rendezvénytérben van egy kívülről daruval, illetve targoncával megközelíthető ajtó, nyílása 200cmx320cm, amennyiben nagyobb tárgyat szeretnétek nem a lépcsőházon át bepakolni. 

A nagy tér 20 fős rendezvényig/workshopig rendelkezik bútorokkal. Minden egyébb bútorigényt segítünk kiszolgálni, szabadon behozható.